top of page
Billede af Algi

Zwift

It is not about the bike it's all about the pedaling  

Zwift

Zwift er et online virtuelt og fysisk træningsprogram indenfor cykling og løb. Det giver dig mulighed for at interagere, træne og konkurrere i en virtuel verden.

For at komme i gang med Zwift er det nødvendigt at oprette en konto. Et abonnement hos Zwift koster ca. 115 kr. / måneden.

Når du opretter din konto, følger der automatisk 14 dages gratis prøveperiode med.

Sådan kommer du i
gang med zwift

Her får du en quickguide til hvordan du kommer i gang med Zwift. Vi har ligeledes lavet nogle videoer som med fordel kan ses, inden du starter med at cykle.

1.

Tilmeld dig og download

Oprettelse af en Zwift-konto giver dig adgang til din  gratis prøveperiode - det starter med din første tur. 

Download derefter zwift-appen til en computer, iOS- eller Android-enhed eller Apple TV og få Zwifting. Giv din oplevelse et løft med Zwift Companion-appen.

Zwift_Companion_Activity_Feed_Blog_Body_Image-copy.jpg

2.

Tilslut dit udstyr

Tilslut din hometrainer eller anden "smart" cykel. Zwift opretter automatisk forbindelse til dine enheder ved hjælp af Bluetooth eller Ant+ for at simulere terrænet i appen og justere modstanden til din træning

3.

start med at cykle

Vælg en verden. Med 11 at vælge imellem er der masser af ruter for alle. Tag en tur med en Pacer Group - de går i et bestemt tempo, døgnet rundt.

Vælg en træning designet af verdenskendte trænere - de er perfekte til at udjævne din kondition. 

Træningsprogram

e-cykling i vinterhalvåret - 1. november - 1. april

Tirsdag kl. 17.00: 

Kadence (RPM) træning - Alle kan være med og målet er at blive bedre øge sine RPM. 

Torsdag kl. 17.00

Cykler i 45 min. med så høj en kadence (RPM) som du kan. 

Søndag kl. 10.00

Bakketur. Her skal vi have fokus på at holde den samme kadence (RPM) uanset om det op eller ned - mange gearskift.

Alle ture, der er med i den fælles træning, bliver med det vi kalder "anker". Det betyder, at gruppen bliver sammen, så længe man bare træder i pedalerne. Du skal være klar og have headset på, så du kan lytte og tale.

Zwift app

Zwift app'en er den orange. Den skal du bruge, når du skal cykle. Her finder du de forskellige verdener du kan cykle rundt i.


UDFORSK DE FORSKELLIGE VERDENER

Takket være utallige af veje på tværs af 11 fordybende verdener, er der altid noget nyt at opdage. Kør rundt i de bølgende bakker i Watopia, knus stigningerne og bjergpassene i Innsbruck, og start dit løb i Crit City.

 

EN MASSIV MENU AF TRÆNING

Har du kun 30 minutter? Der er masser af on-demand korte sessioner at vælge imellem. Har du mere tid? Der er endnu flere muligheder for alle niveauer, uanset om du vil træne til en bestemt begivenhed, komme i form eller finjustere din racefitness.

 

GØR DIN CYKELRYTTER TIL DIN EGEN

Tilpasning er navnet på spillet, helt ned til din avatar. Vælg mellem forskellige frisurer og looks til din avatar. Og jo mere du rider, jo mere låser du op. Det inkluderer sæt, hjelme, solbriller og mere.


Mens du cykler, vil du optjene Drops. Brug disse til at opgradere din avatars stel og hjul, mens du bygger et savleværdigt koger af cykler.


Disse cykler har alle forskellige egenskaber, så du kan finjustere din cykel til specifikke begivenheder.

Companion app

Companion er den blå app. Her kan du se statistik, oprette ture og acceptere de ture der bliver oprettet. Her har du mulighed for selv at oprette ture og inviterer andre med på din virtuelle cykeltur.

Companion app'en fungerer bedst på telefonen og på tablet, og Zwift fungere bedst på tablet.

Brug helst Bluetooth, da Ant+ kræver ekstra udstyr.

OBS. Det er vigtigt at du er Zwift-ven med den der opretter turen. Ellers kan du ikke inviteres til at cykle sammen.

Det er ligeledes vigtigt, at du i din profil skriver efter dit navn (F4C).

Se hvad jeg bruger companionen app'en til

Se hvordan jeg opretter en tur & Accepterer en tur

Discord app

Her er guideline Hvordan sætter man DISCORD op ? 

Hent appen / programmet her DISCORD eller her https://discordapp.com/ på din computer / tablet og åben den. - Åben programmet. Opret en bruger og login. -

 

Herefter skal du blot klikke på Fit4Cure’s invitation https://discord.gg/7PmwNgxXW3 Det giver permanent adgang til Fit4Cure egen faste talekanaler.

 

Når vi cykler bruger vi kanalen som udgangspunkt “F4C Zwift Kanal 1”. Flere kanaler ligger klar, hvis der køres to eller flere løb samtidig.

Strava app

Strava er endnu en app som du meget gerne skal have installeret inden du starter på din træning. (strava-profil).

Der er en gratis-version og den skal du selvfølgelig bare benytte, med mindre du har brug for flere avanceret features. Strava er rigtig god til at samle data og samler alle data vi har brug for.

Indsamling af data

Der skal efter den 30. april, laves en samle-fil der sendes til info.f4c@gmail.com Strava og Zwift skal derfor være forbundet i hele perioden, altså fra 1. november. 

Det er vigtigt at vi får indsamlet så meget data som muligt, da denne data skal afleveres til forskning.

du starter på din træning. (strava-profil).

 

Der er en gratis-version og den skal du selvfølgelig bare benytte, med mindre du har brug for flere avanceret features. Strava er rigtig god til at samle data og samler alle data vi har brug for.

Sn42GVnZApgstfUG8A5KDV.jpg
bottom of page