top of page

MONTEBELLO

Fit4cure har i samarbejde med Parkinson Foreningen indgået en aftale med Nordsjællands Hospital om levering af en Wahoo Kickr Bike, til gavn for patienter med Parkinson på Montebello.  

Montebello tilbyder flere gange årligt parkinsonhold á tre ugers varighed. På Montebello er der fysioterapeuter og ergoterapeuter, som træner med dig. De forventer, at du også træner selv uden for de fastsatte behandlingstider, ligesom der lægges op til, at du efter din hjemkomst kan selvtræne ud fra de råd og vejledninger, som du har fået på Montebello.

I vores samarbejde tilbyder vi råd og vejledning i forbindelse med målrettet træning og patienterne på Montebello har mulighed for at cykle med i vores online univers. 

Generelt kan man sige, at træning stimulerer hjernen, giver overskud, godt humør og bedre søvn, foruden at gavne kroppens balance, rytme, timing hos personer med Parkinsons sygdom.  

Hård (intensiv) træning og særlige former for fysioterapi, har vist sig, at have stor effekt på funktionsniveauet og mindsker symptomerne hos personer med Parkinson Sygdom.

 

Flere veldokumenteret studier påviser også, at hård fysisk træning med høj intensitet, ligefrem kan bremse udviklingen hos personer med Parkinsons sygdom.

IMG_5819.jpg
IMG_5808.jpg
bottom of page