top of page

 5. aug.

Skagen

PS BIKE CHALLENGE 2023

Hvis du vil have en fuldstændig enestående cykeloplevelse sammen med mennesker, du holder af, og samtidig gerne vil udfordre dig selv, er du havnet det helt rigtige sted.

PS BIKE CHALLENGE

Giver dig mulighed for at prøve kræfter med cykelløbets ypperste disciplin ”ultrauniverset” på en ganske unik cykelrute igennem hele Danmark. Ruten tager dig gennem den rå, barske og ikke mindst smukke danske natur på mere end 700 km den 5. til den 6. august 2023.

 

At udfordre og presse dig selv og dine holdkammerater til det yderste, når I sammen cykler mere end 700 km gennem dag og nat, i sol og regn, i varme og i blæst, for jeres egen skyld, men i den grad også for sammenholdets og for vores fælles mål om en verden uden Parkinson.

 


DELTAGELSE

Som deltager på PD BIKE CHALLENGE bliver du en del af en cykeloplevelse, der sportsligt er en af de største udfordringer, du som cyklist kan deltage i på dansk jord. Men det er også et løb, du kan tilpasse dit og hele holdets ambitionsniveau, da det udelukkende er jer, der sætter målet for, hvordan I vil klare jer igennem ruten.


REGLER

Der er blot to krav; I skal nå det på maks. 30 timer, og der skal altid være mindst én fra holdet på vejen ad gangen. Gerne flere, gerne jer alle, men du har også mulighed for selv at nappe hele ruten, hvis du er en af de få rå.

 


PRIS

For at deltage på PS BIKE CHALLENGE, er det udelukkende sved, og formentlig en enkelt tåre eller to, når I rammer målstregen efter en cykeltur på mere end 700 kilometers kamp mod kilometerne, jer selv og til ære for alle de mennesker, der har Parkinson tæt inde på livet. Ja, eventet er ganske gratis, men det betyder ikke, I vil stå tomhændet tilbage, når I triller ind over målstregen som en af Danmarks sejeste cykelmotionister. I vil nemlig have rygsækken fyldt med oplevelser og ikke mindst følelsen af, at: ’Hey, vi gjorde det!”

TILMEDING

Tid & Sted

5. aug. 09.00 - 6. aug. 15.00
Skagen - København

bottom of page