top of page

Nordea Fonden støtter op om projektet Pedal for Parkinson

Opdateret: 8. jan. 2023

 

Pedal for Parkinson er et projekt der sætter fokus på Parkinsons sygdom. På Roskilde Festivalen er dedikerede frivillige, med til at træde i pedalerne, for at bringe de mange (130.000) glade festivalgæster rundt på pladsen.


Med en donation på 60.000 kr. støttede Nordea Fonden op om projektet Pedal for Parkinson

Projektet har siden 2015 arbejdet sammen med Roskilde Festival om at udbrede kendskabet til sygdommen og samtidig indsamle penge til fordel for personer med Parkinson, ved at køre som "Official bike taxi" under festivalen.


Projektet startede i 2015 med to cykeltaxaer og i 2022 er det blevet til 10 cykeltaxaer. Pedal for Parkinson består udelukkende af dedikerede frivillige personer, hvor nogle selv har Parkinson sygdom og nogle er pårørende og i løbet af de 9 dage festivalen varer, stiller over 40 frivillige op og "træder til"


Dorthe Nakskov Ilsfort har Parkinsons. Alligevel fragter hun glade festivaldeltagere - og massevis af øl - rundt på årets Roskilde Festival i en cykeltaxa. Det hjælper nemlig både på fysikken og humør


Støtten som vi har modtaget fra Nordea Fonden er med til at gøre en kæmpe forskel.

En del af pengene er gået til indkøb af en ny cykeltaxa og resten er gået til vedligeholdelse af de eksisterende cykeltaxi, som efterhånden trænger til en større renovering.


En stor tak til Nordea Fonden for at sætte fokus på Parkinson sygdom og for at gøre en kæmpe forskel.

154 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page