top of page

BOKSNING

PARKINSON EXERCISE

Fit4cure har i samarbejde med Parkinson Foreningen indgået en aftale med Nordsjællands Hospital om levering af en Wahoo Kickr Bike, til gavn for patienter med Parkinson på Montebello.  

Montebello tilbyder flere gange årligt parkinsonhold á tre ugers varighed. På Montebello er der fysioterapeuter og ergoterapeuter, som træner med dig. De forventer, at du også træner selv uden for de fastsatte behandlingstider, ligesom der lægges op til, at du efter din hjemkomst kan selvtræne ud fra de råd og vejledninger, som du har fået på Montebello.

I vores samarbejde tilbyder vi råd og vejledning i forbindelse med målrettet træning og patienterne på Montebello har mulighed for at cykle med i vores online univers. 

Bokseinstituttet_P_blueblack_edited.png

Generelt kan man sige, at træning stimulerer hjernen, giver overskud, godt humør og bedre søvn, foruden at gavne kroppens balance, rytme, timing hos personer med Parkinsons sygdom.  

Hård (intensiv) træning og særlige former for fysioterapi, har vist sig, at have stor effekt på funktionsniveauet og mindsker symptomerne hos personer med Parkinson Sygdom.

 

Flere veldokumenteret studier påviser også, at hård fysisk træning med høj intensitet, ligefrem kan bremse udviklingen hos personer med Parkinsons sygdom.

Research shows that people with Parkinson's experience significant benefits from pushing pedals on a regular basis. Depending upon pace and intensity

Projekt montebello Hope.png
Logo_Nordsjaellands_RGB_54px.png
Logo-horisontalt-til-brevpapir-fx.jpg
FIT4CURE LOGO - _edited.png
IMG_5819.jpg
IMG_5808.jpg
IMG_5818.jpg
bottom of page