hope

hometrainer

parkinson

exercise

Vi 

gør

det

sammen

...men

hver

for

sig

CYKEL
PROJEKT

Vi kalder vores cykelprojekt for HOPE som står for; Hometrainer Parkinson Exercise. Træningen er baseret på viden om hård fysisk træning med høj intensitet. Med HOPE, vil vi gerne være med til at fremme et aktivt liv samt en bedre livskvalitet hos personer med Parkinson.  

Zwift er et virtual online univers og fysisk træningsprogram, hvor du med din egen personlige cykelrytter (avatar), har mulighed for at interagere, træne og konkurrere i en virtuel verden.

 

Zwift-hjemmetræneren med udstyr koster cirka 6000 kr., men maskinerne er udlånt til medlemmerne af foreningen Fit4cure, der samler penge ind i forbindelse med cykelevents og bruger overskuddet til udvalgte projekter, som især træning for personer med Parkinsons sygdom.

MOTION ER MEDICIN 

Generelt kan man sige, at træning stimulerer hjernen, giver overskud, godt humør og bedre søvn, foruden at gavne kroppens balance, rytme, timing hos personer med Parkinsons sygdom.  

Hård (intensiv) træning og særlige former for fysioterapi, har vist sig, at have stor effekt på funktionsniveauet og mindsker symptomerne hos personer med Parkinson Sygdom.

 

Flere veldokumenteret studier påviser også, at hård fysisk træning med høj intensitet, ligefrem kan bremse udviklingen hos personer med Parkinsons sygdom.

​...Vi gør det sammen men hver for sig 

 

STØT VORES
FORENING
FIT4CURE

Ønsker du eller din virksomhed at støtte vores gode formål eller en af vores projekter, kan du vælge at støtte os som sponsor, støttemedlem eller en donation. Vi er taknemmelige for alle beløb og bidrag, store som små.

Tak fordi du vil være med til at gøre en forskel!

mobilepay-logo-white.png

Mobilepay

909677

Reg. nr.: 9570
konto nr.: 12731833

info.f4c@gmail.com

Tel: +45 40 40 94 77

picture.jfif

DRAGØR CK

DRAGØR CYKELKLUB

cafe_edited.png
logo.fyshusetvalby.dk..jpg
Præsen.jpg
Bokseinstituttet_P_blueblack_edited.png

hope

hometrainer

parkinson

exercise

Præsentation1 - K_edited_edited.png

FIT4CURE

Julius Andersens Vej 8

2450 København SV

info.f4c@gmail.com

Tel: +45 40 40 94 77