top of page

Vigtig information

Denne side indeholder vigtig information om Bike Camp Mallorca og bør derfor læses inden tilmelding!

Inkluderet i denne BOOKING:
(Fit4cure foretager på jeres vegne, booking på hotellet)

Inkluderet i denne BOOKING: (Fit4cure foretager på jeres vegne, booking på hotellet)

Hotel m. halvpension med pool view

Fit4cure afholder de primære udgifter til:

Fredag ud, lørdag hjemtransport
Guider
Følgebil

 

Ved at trykke tilmeld, kommer du automatisk over til foreningens betalingsplatform - nemtilmeld.dk

Formålet

Fit4cures Mallorcatur er en netværkstur, for parkinsonramte og ikke parkinsonramte medlemmer af Fit4Cure. Parkinsons sygdom er ikke et omdrejningspunkt for turen, men en præmis, som forudsætter hensyntagen fra alles side for at understøtte en tur med fokus på sportslig udfoldelse, socialt samvær og netværksdannelse.

Som parkinsonramt får du mulighed for at cykle sammen med ikke p-ramte med fokus på sportslig udfoldelse og ikke på din sygdom. Du er selv ansvarlig for at vurdere din sportslige formåen og du skal være opmærksom på, at turen ikke understøttes af sundhedsfagligt personale.

Som ikke parkinsonramt støtte bliver du med din deltagelse en del af et netværk af venner omkring en gruppe af parkinsonramte, som via fit4cure’s aktiviteter understøtter parkinsonramtes livskvalitet med fokus på fysisk aktivitet.

 

Cykling

Hvert hold kører ud sammen og kommer hjem sammen. Guiderne fastlægger ruten og vi har en fælles følgebil, som muliggør afhentning ude på ruten på en ”dårlig” dag. Turene øges i længde og højdemeter i løbet af ugen, mens hastigheden tilpasses holdet, så alle kommer med hjem. Holdets guide kan dog bede en deltager om at tage med følgebilen hjem, hvis denne ”hænger” for meget i forhold til holdets niveau.

Du vælger din indplacering på hold 1 – 3  i forbindelse med morgenens briefing, hvor guiderne præsenterer dagens tur. På den måde sikre du, at dagens udfordring passer til dagsformen.

Du kan enten leje din cykel på Mallorca, hvor vi har gode erfaringer med Berganti Bikes, (https://bergantibikes.com/) som ligger tæt på vores hotel eller du kan medbringe din egen cykel. Ved cykelleje på Mallorca er pedaler som udgangspunkt ikke inkluderet og fremfor at tilkøbe pedaler til lejen, anbefaler vi, at du medbringer dine egne pedaler, som du ved passer til dine sko. Deltagere på hold 2 og 3 anbefales at tilkøbe ”bjerggearing”, dvs en 32T cassette ved leje af cykel.

 

Pris

Mallorcaturen udbydes af Fit4Cure til foreningen medlemmer på nonprofitbasis og turen er dermed ikke omfattet af reglerne for pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer.

Med betalingen får du: hotel, leje af følgebil. Guider og følgebilschauffør, bus, afholdes af Fit4cure.
Priserne herunder er totalprisen inklusiv raten, som betales ved booking. 1. Rate refunderes ikke.

7 dage

8 dage

Pr. person i dobbeltværelse m. pool udsigt

Kr. 4.500

Kr. 5.100

Pr. person i enkeltværelse m. pool udsigt

Kr. 7.000

Kr. 7.900

Tilmelding

Turens 41 deltagerpladser udbydes på Fit4cure.dk i midten af december og pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. 1/3 af pladserne er øremærket til parkinsonramte. Når turen er fuldt booket etableres en venteliste.

Fit4cure har etableret en øremærket pulje. Denne pulje bruges til tilskud til turens deltagere generelt.

Deltagerne betaler for turen ved bestilling, som lukker senest 4. januar.

Ved tilmelding efter 4. januar 2024 anvendes proceduren på hjemmesiden.

Deltagelse i turen sker på eget ansvar og deltagerne er selv ansvarlige for forsikringsdækning.

Fly?

Statistikken viser at de billigste priser på flybilletter, dem får du typisk.

  • Om tirsdagene, fordi der justere flyselskaberne på priserne.

  • Kl. 15.- I Januar. Efter nytår annoncere nogle selskaber nye ruter, som ændre udbuddet.

  • Mellem 200 dage (midt marts), og 120 dage (slut maj)

Billige selskaber tager sig ofte godt betalt for bagage, mad, sæde osv.

Billige selskaber har væsentligt flere afbestilte ture end de lidt dyre, i forhold til tilbagelagte kilometre.

Ændring af booking

Indtil 25. august kan hotelværelset afmeldes og 80% af værelsesprisen refunderes. Hvis hotelbookningen kan overdrages til en ny deltager fra ventelisten koordineres dette af fit4cure, som tilbagebetaler til afmelder, når ny deltager har overtaget bookningen. Værelsesbookningen kan ikke afmeldes efter 25. august. Refusion kan alene ske ved overdragelse til ny deltager. Tilkøb/ændring af bookingen fra Fit4cure.dk mulighederne, foretages af deltageren selv, enten hos hotellet eller et selvvalgt buro.

 

En enkeltpersons afmelding af “halvt” dobbeltværelse håndteres internt på værelset, dobbeltværelsesbooking er forpligtende overfor værelses-bofællen.

 

For at en ny deltager kan deltage i Fit4Cure.dk aktivitet skal denne passe ind i turens formål og være medlem af Fit4cure.dk, træningsforløbet op til turen skal overholdes, og deltagelse på hold 1 – 3 skal ske. Turens formål er at cykle, og derfor tillades det ikke kun at rejse med uden at formålet er at cykle.

bottom of page